Първата ни дама – президентшата Радева отново придружи съпруга си

...
 Първата ни дама – президентшата Радева отново придружи съпруга си
Коментари Харесай

Първата дама „блесна“ с моден фасон. Този път направо… цъфна!

 Първата ни дама – президентшата Радева още веднъж придружи брачна половинка си по време на задгранична аудиенция – този път в Азербайджан. Радева, която „ обожава “, както самата тя посочи, прозвището си „ военачалник Деси “, отново излезе отвън точния силует на изискаността. Колкото и да се пробва, Деси е все настрана от строго протоколната линия.
Президентшата, която нормално може да бъде забелязана на всемирски събития с рокли, този път заложи на костюми с панталони и сака. До тук добре – бон тонът разрешава и по-строг формален тоалет.

За срещата си с президента на Азербайджан и неговата брачна половинка, Радева се появи в черен панталон, комбиниран с алена риза и сако с флорални претекстове. Флорални-флорални, какъв брой да са флорални… Направо цветна градина на фона на яркочервената блуза, избождаща очите спрямо изисканите типичен цветове, които бе подбрала първата дама на Азербайджан Мехрибан Алиева.

Толкова ли е мъчно (все отново първата ни дама има тази възможност) – да се съветва със експерти по етикет и облекло и да подбере подобаващото съгласно растежа и фигурата си. И не на последно място – съгласно значимостта и мястото на форума, на който се изявява.

Както се споделя, статусът „ първа дама “ е краткотрайно събитие. Стила и финеса или ги имаш, или успяваш да ги възпиташ, или… береш срама на аления килим у нас и на интернационалната сцена.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР